Netkabel

Find et netkabel her på Kabelmix som passer til lige dit behov. Vi har netkabler i lange baner, så der er stor sandsynlighed for at du finder lige det du søger. Samtidig har vi valgt at sælge vores netkabler til nogle utroligt konkurrencedygtige priser, så du har mulighed for at finde et rigtig billigt netkabel og dermed gøre en rigtig fin handel.

Cat5e og cat6 netkabler

Vores sortiment omfatter bl.a. cat5e og cat6 netkabler, som fås både færdigsamlet med stik og i metermål hvis du ønsker at samle dit eget netkabel.

Du finder vores hovedkategorier indenfor netkabler herunder, klik på den type netkabel du søger:

 

Uanset om du skal bruge cat5e netkabel eller cat6 netkabel, så har du mulighed for at finde i et hav af forskellige farver og længder i vores sortiment. Det kan være rart at have forskellige farver kabler, hvis du f.eks. skal installere flere end ét kabel i din netværksinstallation, på den måde er det nemlig lettere at se hvilke kabler der fører til og fra de forskellige netværksenheder.

Spørgsmål?

Her hos Kabelmix er vi ikke blege for at give et på vejledende ord med på vejen, såfremt det ønskes. Så hvis du skulle have nogen former for spørgsmål, f.eks. ønsker at kende forskellen på cat5e og cat6, så tøv endelig ikke med at kontakte os - du finder vores kontaktoplysninger her (klik her).