Patchkabel

Et patchkabel er en betegnelsen for det de fleste kender som et netværkskabel. Arbejder du med netværk eller har du blot en eller anden form for professionel tilgang til netværk, så vil patchkabel betegnelsen nok ikke være ny i dine øre.

Patchkabel i cat5e og cat6

Her hos Kabelmix bryster vi os af at have et kæmpe udvalg i patchkabler i både cat5e og cat6. Hvad end du ønsker at samle dit patchkabel selv eller gerne vil have patchkabler som allerede er samlet, så finder du det her hos os. Du skal heller ikke bekymre dig om farven på dit patchkabel, ej heller længden, du finder nemlig et hav af forskellige farver og længder i vores sortiment.

Hvad skal du bruge?

Vælg herunder hvilken type patchkabel du skal bruge:

 

Ønsker du at samle dit eget patchkabel så skal du have fat i vores kabel i metermål, kategorien finder du herover. Du finder naturligvis også RJ45 stik og værktøj til montering af disse her på Kabelmix.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores udvalg af patchkabler eller søger du noget bestemt som du ikke kan finde i vores sortiment? Tøv ikke med at kontakte os, enten via telefon eller mail, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Du finder vores kontaktoplysninger her.