DVI extender

En DVI extender bruges hvis du ønsker at forlænge et DVI signal over mange meter. Man kan naturligvis nøjes med at købe et DVI kabel, men der er også en grænse for hvor langt det kan købes i og hvor mange meter det må være, før det viser sig på kvaliteten af det signal som sendes gennem kablet.

En DVI extender er en smart anordning, som lader dig overføre et signal over rigtig mange meter, uden nogen betydelige signalforringelser. En DVI extender består af en afsender og en modtager, de 2 enheder sluttes sammen ved hjælp af et RJ45 netværkskabel. Afsender enheden sørger for at pakke signalet godt sammen før afsendelse, så det tager så lidt skade under "rejsen" som muligt. Når signalet modtages af modtagerenheden, bliver det pakket ud og er igen et ganske almindeligt DVI signal.

Men selv en DVI extender har sine begrænsninger, så det er ikke en mulighed at forlænge signalet i uendelig antal meter. Det står typisk beskrevet i beskrivelsen for det enkelte produkt, hvor langt signalet kan forlænges, samt hvilke kvaliteter af signalet man kan forvente ved forskellige længder kabeltræk.

Hvis du har nogen spørgsmål til vores udvalg af DVI extender, så tøv ikke med at kontakte os.