DVI switch

Der er desværre ingen produkter i denne kategori.

En DVI switch bruges f.eks. når du vil slutte flere computere til samme computerskærm. Når man taler switche, så taler man typisk om 3 forskellige versioner: Der er de manuelle, så er der de automatiske og så er der dem der både er manuelle og automatiske.

  1. En manuel switch fungere ved at man manuelt vælger (ofte i form af en alm. trykknap) indgangssignal der skal sendes videre som output signal fra switchen.
  2. En automatisk switch vælger automatisk den senest tændte enhed som den hvis signal skal sendes videre gennem switchen.
  3. En automatisk/manuel switch virker på nøjagtig samme måde som en automatisk switch, eneste forskel er at hvis switchen ikke automatisk har valgt det rigtige signal, så har du mulighed for manuelt at vælge et nyt.

Før du køber en DVI switch bedes du være opmærksom på hvilken DVI type du skal bruge. Hvis du f.eks. skal bruge DVI-A switch, så vil du ikke kunne bruge DVI-D switch og vice versa.

Hvis du skulle have spørgsmål til vores DVI switche, så kontakt os endelig, vi svarer på dine spørgsmål og forsøger at hjælpe dig i den rigtige retning.