DVI til DisplayPort kabler

Her finder du vores sortiment af DVI til Displayport kabler. Disse kabler bruges typisk i forbindelse med tilslutning af skærm til PC, men kan naturligvis også bruges i et hav af andre sammenhænge.

Før du køber et DVI til Displayport kabel, så er der lige et par ting du skal være opmærksom på:

  1. Et DVI til Displayport kabel understøtter ikke lyd. Eller det er rent faktisk DVI som ikke understøtter lyd, men da DVI jo udgør den ene ende af kablet, så understøtter DVI til Displayport kabler altså ikke lyd. For også at få overført lyden, så du både overføre lyd og billede, vil løsningen være at investere i et decideret lydkabel, så du overføre lyd og billede parallelt, men via hver deres kabel.

  2. Der findes flere versioner af DVI udgange og dertilhørende stik. I et DVI til Displayport kabel bruges der typisk det man kalder et DVI-D single link stik, så har du f.eks. kun en DVI-A udgang, så vil du ikke kunne bruge sådan et kabel.

Har du nogen spørgsmål til vores udvalg af Displayport til DVI kabler, eller et hvilket som helst andet spørgsmål til vores sortiment, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger her.