DVI til VGA kabler

Et DVI til VGA kabel er til dig der f.eks. har behov for at tilslutte en skærm med VGA indgang til en computer med DVI udgang. Før du køber et DVI til VGA kabel bedes du bemærke, at der er forskel på de forskellige DVI typer. Den type DVI som bruges ifm. et DVI til VGA kabel kaldes for DVI-A, det er en analog udgave som kan arbejde direkte sammen med VGA, som også er analog.

Kun billede ingen lyd

Et DVI til VGA kabel understøtter udelukkende overførsel af billede og understøtter ikke overførsel af lyd. Hvis du ønsker at få overført lyden også, så skal du have fat i et lydkabel, hvorigennem du fører lyden parallelt med billedet. Et tilfælde hvor det kunne være aktuelt, var hvis du ønskede at overføre billede og lyd fra din computer til et TV med VGA indgang, i sådan et tilfælde vil du skulle bruge både et billedkabel og et lydkabel.

Hvis du er i tvivl om et DVI til VGA kabel er den rette løsning for dig, eller har du blot andre spørgsmål, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os, vi hjælper dig gerne på rette vej. Du finder vores kontaktoplysninger her.