DVI kabler

DVI kabler bruges til at overføre digitalt billede fra f.eks en PC til en PC skærm. Med et DVI kabel for du en fejlfri overførsel og flere detaljer i billedet, end med et gammeldags skærmkabel.

Billedkvaliteten på fladskærme er sublim. Og det skyldes blandt andet, at kablerne i dag kan transmittere så meget data, at billederne på skærmen fremstår knivskarpe og nuancerede.

Et DVI-kabel er et kabel, som transmitterer digitale signaler fra én enhed til en anden. For eksempel fra en computer til en skærm, eller fra en DVD-afspiller til et fjernsyn. DVI-kabler bliver primært brug som forbindelse mellem computere og skærme, da HDMI-teknologien har taget over, når det gælder fjernsyn.

DVI-teknologien er arvtager til den gamle VGA-standard, som i praksis blev pensioneret for nogle år siden. Her på siden sælger vi primært DVI-kabler af standarden DVI-D. Disse kabler bruges fortrinsvis mellem computerens grafikkort og en computerskærm. De to andre DVI-typer hedder henholdsvis DVI-A og DVI-I. Begge er DVI-D underlegne, når det kommer til billedkvalitet og per-pixel skarphed.

Længden betyder ikke noget, når vi taler DVI-D-kabler. Signalet er digitalt og forringes ikke mærkbart, hvis du vælger et længere kabel. Det kan være en fordel, hvis du skal forbinde to enheder, som står i forskellige lokaler eller på forskellige etager på kontoret eller i huset.

Gode priser på DVI-kabler

Vi fører DVI-kabler i en række forskellige længder. Fælles for alle vores kabler er, at kvaliteten er i top. På den måde er du sikret den bedst mulige oplevelse, når du skal spille, se film eller surfe på din computer. Fragten er altid fast, når du bestiller hos os.

Send os endelig en mail, hvis du har spørgsmål til vores kabler. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilket kabel du skal bruge.