Antenne værktøj

Det antenneværktøj som du finder på denne side er til dig som ønsker at gøre det selv - altså at samle dit eget antennekabel. Her på Kabelmix finder du et stort udvalg af færdigsamlet antennekabler, men det er ikke altid at det lige passer til samtlige udfordringer, og måske heller ikke dine.

Det kan f.eks. tænkes at du gerne vil lave et antennekabel på præcis 17 meter, hverken mere eller mindre. Der skal monteres f-connector i den ene ende og et alm. HF tæt antennestik i den anden ende. Du køber derfor 18 meter antenneledning i metermål (det er altid godt at købe lidt ekstra, så der er plads til fejl). Dertil køber du et f-connector crimp stik, hvor du skal bruge en crimptang som du finder her på siden under antenneværktøj. Og til slut skal du bruge et HF tæt antennestik lige til at plotte i TV'et. Vi tør (næsten) med garanti love at du ikke finder præcis sådan en type kabel som er færdiglavet, så derfor er det jo super godt at du selv kan lave det - hvilket desuden ikke kræver at man er den store handyman.

Hvis du skulle have nogen spørgsmål til vores antenneværktøj, eller søger noget bestemt som du ikke kan finde her på siden, så kontakt os gerne og lad os hjælpe dig på rette vej.