Antenne dæmpeled

Har du problemer med dit antennesignal, så kan løsningen indimellem være et antenne dæmpled og kendt som dæmpningsled. Et antenne dæmpeled kan være løsningen hvis du oplever problemer med elektrisk stød fra antennekablet, det kan fjerne brum-problemer, det kan sørge for at TV'et ikke sender forstyrrende signaler retur i den øvrige antenneinstallation og meget mere.

At gøre brug af et antennedæmpningsled vil typisk være noget en fagmand med forstand på antenneinstallationer vil ty til. Det kræver nemlig at man har forstand på hvad man laver, og ofte kræver det også at man har foretaget nogle målinger med særligt udstyr, før man ved præcist hvilket dæmpeled man har behov for.

Her på siden finder du også blokeringsfiltrer, som kan hjælpe dig hvis du har problemer med støj på dit TV signal. Det kan f.eks. være hvis dit TV signal forstyrres af 4G/lte netværket, som kan være forstyrrende da det har overlappende frekvenser med det digitale signal - så hvis du oplever problemer på enkelte kanaler, hvor andre kanaler fungere fint, så kan det tænkes at du har behov for et blokeringsfilter.

Hvis du skulle have spørgsmål til vores antenne dæmpeled eller blokeringfiltrer, så kontakt os endelig og vi vil forsøge at besvare dine spørgsmål bedst muligt.