Antennesplitter

Mangler du en antennesplitter til at dele et TV- eller radiosignal op i 2, så er du landet det helt rigtige sted. En antennesplitter bruges hvis du har en antenneudgang, men egentlig skulle bruge 2, da du har 2 TV som skal tilsluttes. Du kan vælge at sætte antennesplitteren direkte i antenneudtaget i væggen, eller du kan sætte et antennestik i væggen, tilslutte det til antennesplitteren, hvorfra du trækker et antennekabel til hhv. det ene og det andet TV.

Antennesplitter som nødløsning

Vi anbefaler kun at man bruger en antennesplitter som en nødløsning, da signaltabet kan være større end hvis man laver en reel antenneinstallation med et vægudtag, men hvis en reel antenneinstallation ikke er en mulighed, så er en antennesplitter en fin løsning.

En klassisk fejl vi har oplevet adskillige gange, er at kunder bestiller en forkert antennesplitter - der er nemlig forskel på antennesplitter til radio og TV. Til radio skal man bruge en hun-han-hun og til TV skal man bruge en han-hun-han.

Skal du bruge en mere professionel antennesplitter i en antenneinstallation, så skal du nok have fat i det vi her på Kabelmix kalder en antennefordeler - klik her og se vores udvalg.

Har du behov for råd og vejledning ifm. køb af antennesplitter eller har du andre spørgsmål til vores øvrige produktsortiment, så er du altid velkommen til at kontakte os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig på rette vej.