Antennefordeler

Her finder du vores udvalg af antennefordelere til f-connector. Når man bygger en antenneinstallation, så vil man ofte have behov for at få antennesignalet i flere forskellige retninger, det kan f.eks. være til flere forskellige værelser, de antennefordelere som du finder her på siden, hjælper dig med netop det.

De antennefordelere du finder her på siden fungere ved at der kommer et indgangsantennesignal ind i fordeleren, som så fordeles til en række udgange. Hvis du har 8 udgange, men kun benytter de 7 af dem, så anbefaler vi at du lukker den sidste af med en slutmodstand - på den måde undgår du at miste signalstyrke.

Var du bare på udkig efter en antennesplitter som kan splitte dit almindelige antennekabel op i 2, så finder du det naturligvis også her på Kabelmix, vi kalder det bare for antennesplitter i stedet for antennefordelere. Klik her for at se vores udvalg af antennesplittere.

Hvis du er i tvivl om hvilken antennefordeler der vil være den rette at bruge i din antenneinstallation eller blot har øvrige spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os, vi vil meget gerne hjælpe dig på rette vej.