F-Connector

Her finder du vores udvalg af F-Connector stik. F-Connector stik bruges til montering på antennekabel i metermål.

Forskellige typer f-connectorer

Der findes forskellige typer f-connectorer, og alt afhængig hvilken forbindelse man skal brug f-connectorerne i, kan det være en god forbindelse, at overveje hvilket produkt der vil være det rette.

En såkaldt Twist F-connector er en f-connector som kan monteres på et antennekabel uden brug af værktøj, den skal bare "twistes" (skrues) på - det kræver at man har købt en f-connector som passer til den tykkelse antennekabel man havde tænkt sig at montere f-connectoren på.

Så findes der en crimp f-connector. Det er et stik som godt kan monteres på et mindre kabel, for det skal nemlig presses efter montering, så det sidder helt tæt til kablet og ikke vil være til at få af igen uden at ødelægger kablet. Når du bruger en crimp f-connector, så får du en utrolig solid samling. Bemærk at det kræver en crimptang for at kunne montere stikkene, crimptangen fås naturligvis også her på siden.

Så er der compression f-connector. Det er en stiktype som presses ned over kablet og giver - ligesom crimp stikkene - en rigtig god og tæt installation. Bemærk at compression stik også skal installeres vha. værktøj, værktøj som naturligvis kan købes her på Kabelmix.dk.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af f-connectorer eller i tvivl om hvad du skal bruge, så kontakt os, lad os høre dine udfordringer og hjælpe dig videre i processen.