Antennekabel i mål

Coax kabel i mål og ruller, som du finder her på denne side, er til dig som ønsker at samle sit eget antennekabel vha. coax kabel og coax stik (hvilket du også kan købe her på Kabelmix.dk). Det kan også være du skal bruge coax kabel til en væginstallation, her vil de coax kabler du finder på denne side også være velegnet.

Coax kabel i mål

Her på siden har du mulighed for at købe lige præcis den længde coax kabel du skal bruge. De produkter hvor der står at prisen er pr. meter, er mulige at købe i metermål. Ønsker du f.eks. at købe 6 meter coax kabel, så lægger du 6 stk. i kurven - det er dog altid en god idé at købe lidt ekstra, så du har mulighed for at lave fejl når du samler (hvilket du naturligvis ikke gør). Så hvis du ønsker at samle et coax kabel på 6 meter, så kan det måske være en god idé at bestille 7 meter. Er det få centimeter der gør forskellen for dig, så behøver du ikke bekymre dig - når vi opmåler coax kablet, så sørger vi altid for at måle lidt for meget, så der i hvert fald aldrig er mindre end du har bestilt.

Vi har coax kabel i flere forskellige kvaliteter og til forskellige formål, hvis du er i tvivl om hvilket coax kabel som kan opfylde dit behov, så kontakt os gerne og lad os hjælpe dig i den rigtige retning.