HDMI switch

En HDMI switch er din redning hvis du f.eks. ønsker at tilslutte mere HDMI udstyr til dit TV, men er løbet tør for HDMI indgange. Efterhånden som der kommer mere og mere TV udstyr på markedet, kræves det at man har flere og flere HDMI indgange på sit TV, men faktisk findes der TV på markedet som kun har 1 eller 2 HDMI indgange, men så er det godt man kan købe en HDMI switch :-)

HDMI switch vs. splitter

Vi har erfaring med at mange af vore kunder har svært ved at kende forskel på en HDMI switch og en HDMI splitter, og rent udseendemæssigt kan de da også minde ret meget om hinanden - men funktionerne er lige modsat af hinanden, så det er vigtigt du ved hvilken af delene du skal bruge.

En HDMI switch bruges (som nævnt), hvis du ønsker at slutte flere HDMI enheder til 1 HDMI indgang, f.eks. flere DVD afspiller til et TV. En HDMI splitter virker omvendt, den vil du kunne bruge til at slutte en DVD afspiller til flere TV og på den måde afspille de samme indhold på 2, 4, 8 eller endnu flere skærme på samme tid.

Hvis det ikke er en HDMI switch, men derimod en HDMI splitter du søger, så klik her for at se vores udvalg.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af HDMI switche eller du søger noget særlig information, så tøv endelig ikke med at kontakte os, vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe dig på rette vej.