HDMI converter

En HDMI converter - også kaldt HDMI signalomformer eller HDMI konverter - er til dig der skal have 2 forskellige teknologier til at arbejde sammen, som ikke er kompatible med hinanden fra fabrikkens side. Et eksempel på dette kunne være scart til HDMI converter, i skrivende stund en af de mest populære HDMI convertere. Grunden til at scart til HDMI er så populær, er fordi mange danskere ligger inde med en frygtelig masse VHS bånd, som jo skal afspilles på en VHS maskine, som jo ikke har HDMI udgang, men derimod scart udgang, og derfor ikke kan sluttes til moderne fjernsyn som ikke har scart indgang. Der findes 2 løsninger på problemet, enten får man kopieret sine VHS over på et digitalt medie, f.eks. bare en almindelig DVD - det kan være ret dyrt, hvis man har mange bånd. Den lidt enklere løsning er simpelthen at købe en scart til HDMI converter, så man kan tilslutte sin VHS maskine, når man finder det nødvendigt.

HDMI converter fjerner begrænsninger

En HDMI converter er kort og godt med til at fjerne begrænsninger man kan løbe ind i med elektronisk udstyr. Et andet eksempel kunne være hvis du ønsker at sætte din computer til dit TV, men du har ingen HDMI udgang i din computer - hvilket er et helt klassisk problem. En USB til HDMI converter løser problemet og omformer din USB udgang til en HDMI udgang med lyd og billede i verdensklasse.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af HDMI convertere eller søger en helt særlig converter, som du ikke kan finde i vores sortiment, så kontakt os gerne og vi vil hjælpe dig på rette vej.