Mini Displayport til HDMI kabel

Der er desværre ingen produkter i denne kategori.

Her finder du vores udvalg af Mini Displayport til HDMI kabler. Et Mini Displayport til HDMI kabel bruges til at forbinde en Mac / Macbook med et fladskærms TV, eller anden HDMI enhed, og på den måde overfører billede, lyd eller begge.

Vores Mini Displayport til HDMI kabler er blandt vores mest populære produkter - og med god grund. I takt med at mere og mere underholdning, såsom Netflix, HBO, Viaplay har gjort deres indtog i Danmark er efterspørgslen på tilslutning mellen Mac / Macbook og TV også steget - det er jo trods alt lidt sjovere at se diverse film og serier på sit TV, fremfor på en mindre computerskærm.

Thunderbolt til HDMI kabel?

Selvom der på denne side ikke er tale om et Thunderbolt til HDMI kabler, så er der alligevel mange som kalder dem for netop det. Grunden er at mange Mac / Macbooks har Thunderbolt udgang hvori Mini Displayport er kompatibel, dvs. har du ingen Mini Displayport udgang men derimod en Thunderbolt udgang, så vil du stadig kunne bruge Mini Displayport aka. Thunderbolt til HDMI kabel.

Hvis du har nogen spørgsmål til vores Mini Displayport kabler, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Hvis du kontakter os, fordi du er i tvivl om dit udstyr er kompatibelt med vores Mini Displayport til HDMI kabler, så vil vi sætte pris på hvis du har undersøgt hvilken årgang, mærke og model din enhed er, da det vil gøre det langt lettere for os, at afgøre hvad der er - og ikke er - kompatibelt hermed.