DisplayPort til HDMI kabel

Her finder du vores udvalg af DisplayPort til HDMI kabler. Et Displayport til HDMI kabel bruges typisk til at tilslutte en computerskærm til en computer, men da kablet også kan transportere lyd, gør det det også velegnet til f.eks. at tilslutte computer til et TV og dermed både overføre lyd og billede fra computer til TV.

Faktisk er Displayport ikke kompatibel med HDMI. Dog findes der et variation af Displayport, ved navn Dual-mode Displayport (også kendt som Displayport++) som er direkte kompatibel med HDMI og DVI. Her på Kabelmix kalder vi dog det hele for Displayport, for vi ville jo ikke have et Displayport til HDMI kabel, hvis den ene ende ikke var kompatibel med den anden.

Er dit udstyr kompatibelt med Displayport++?

En for at finde ud af om du kan bruge et displayport til HDMI kabel, skal du finde ud af om du har en kompatibel Displayport udgang i din computer. En kompatibel displayport udgang vil typisk være markeret med et ikon, i ikonet står der DP++

Er du i tvivl om et Displayport til HDMI kabel er det rette valg for dig, så tøv ikke med at kontakte os, så hjælper vi dig gerne på rette vej. Før du kontakter os, kan det være en god idé at finde ud af hvilket udstyr du har - her tænker vi f.eks. mærke og model på din computer, som vil være en mægtig brugbar information for os, hvis vi skal finde ud af om din computer er kompatibel med et displayport til HDMI kabel.