Micro HDMI kabel

Her finder du vores udvalg af Micro HDMI kabler. Et Micro HDMI kabel bruges typisk til at forbinde et kamera, smartphone eller lignende med et TV.

Micro HDMI er – som navnet antyder – endnu mindre end mini HDMI. Der er tale om en fortsættelse/videreudvikling af mini HDMI stikket, som har været med til at gøre teknologien attraktiv for endnu flere producenter af smartphones, tablets og lignende. Den fysiske størrelse på en udgang i elektronisk udstyr er ofte afgørende, da pladsen er begrænset og gerne skulle udnyttes bedst muligt. Det er ikke underligt at micro HDMI er blevet en stor succes.

Micro HDMI – Type D

Micro HDMI går også under en anden betegnelse, nemlig Type D. Det er relevant info, når du skal finde ud af om dit udstyr er kompatibelt med et micro HDMI kabel. Det er ikke altid at producenten har været venlige at skrive micro HDMI i brugsanvisning, de kan sagtens finde på blot at skrive HDMI Type D og her menes der altså micro HDMI.

Et Micro HDMI stik måler 6,4mm × 2,8mm. Til sammenligning kan bruges et alm. HDMI stik (type A), som måler 13,9mm × 4,45mm.

Hvis du er i tvivl om dit apparat er kompatibel med Micro HDMI, så tøv ikke med at kontakte os, vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe.