Mini HDMI kabel

Her finder du vores udvalg af Mini HDMI kabler. Et Mini HDMI kabel bruges typisk til at tilslutte en smartphone, camcorder eller andet kompatibelt udstyr til et TV for på den måde, at vise sine film og billeder.

Fra omkring 2012 begyndte mange kameraproducenter at sætte mini HDMI udgang i deres camcordere og kameraer, hvilket gør at du vil kunne koble dit kamera direkte til dit TV og streame dine videooptagelser og billeder direkte til TV'et. Meget andet elektronisk udstyr har sidenhen fulgt trop, og det er i dag muligt at tilslutte visse tablets, smartphone og lignende udstyr via mini HDMI.

Mini HDMI – Type C

Når du skal finde ud af om dit udstyr er kompatibelt med mini HDMI, så kræver det enten at du kigger på dit udstyr eller kigger i brugsanvisningen der hører til. Men du kan ikke være sikker på, at der skrives "mini HDMI" nogen steder, mini HDMI har nemlig også en anden betegnelse, nemlig ”Type C” eller blot ”C”. Så hvis der kun står ”HDMI Type C” eller ”HDMI C” i din brugsanvisning, så er der altså tale om mini HDMI.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af Mini HDMI kabler, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.