Værktøj

Står du og mangler et stykke værktøj til at samle dine kabler med, eller skal du have målt om du har samlet kablet rigtigt, så er det denne kategori du skal kigge i. Her finder du hvad du skal bruge til selv at kunne samle og teste kabler af forskellige typer.

Så skal du presse et stik på dit netværkskabel eller skal du selv lave en ny antenneinstallation. Så kig her og find det værktøj du lige står og skal bruge.

Sørg for en god forbindelse, og test dine netværkskabler inden de tages i brug.

Er mit patchkabel i stykker?

Har du et patchkabel som du ikke kan få til at virke, og er i tvivl om det er kablet eller din router der er i stykker, så kan du teste det med en af vores netværkstestere som vil vise dig om der er forbindelse på alle ledningerne. Eller om du har samlet dem i den forkerte rækkefølge.

Er der en tang eller noget andet du står og skal bruge, men som du ikke kan finde her på siden, så skriv gerne til os og lad os høre hvilket værktøj du mener vi mangler i sortiment. Det samme gælder hvis du har nogen som helst former for spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os - vores kontaktoplysninger finder du her.