Mini Displayport kabel

Har du en enhed med en mini displayport, er det her du skal finde det Mini Displayport kabel du skal bruge til at overføre billede og lyd.

Mini displayport er en standard som Apple kom ud med i 2008, og som oftest ses i Apple produkter. Det er en standard som kan overføre både billede og lyd, hvis det vel og mærke er sluttet til med et kabel eller adapter som understøtter lyd.

Her finder du diverse kabler og adapter, blandt andet Mini displayport til Mini displayport, hvilket er dette kabel du skal købe hvis du har et Minidisplayport i begge dine enheder. Mini displayport til HDMI, denne type kabel bruges til at få billede og lyd fra din computer op på dit fladskærms tv, eller andet med en HDMI indgang. Mini displayport til DVI, denne type laver dit signal om fra et Minidisplayport til et DVI signal. Bemærk at DVI i sig selv ikke understøtter lyd, hvis du vil have lyd med skal den føres separat. Mini displayport til VGA, dette er en omformer som laver det digitale signal om til analogt VGA signal.