Strømkabel

På denne side kan du finde og læse nærmere om vores store udvalg af strømkabler. Strømkabler anvendes af næsten alle elektroniske produkter på markedet og der findes mange forskellige typer af strømkabler. Alle de forskellige typer, som vi sælger, har adskillige længder at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde det strømkabel, du leder efter hos Kabelmix.dk.

Vi vil herunder give en kort beskrivelse af de forskellige strømkabler, som vi tilbyder hos Kabelmix.dk.

Euro strømkabel & vinklet euro strømkabel

Euro strømkablet bruges af mange elektroniske produkter i Danmark. Det anvendes typisk til produkter som radioer, barbermaskiner, spillekonsoller og lign.

Euro strømkablet findes også i en vinklet udgave, som kan bruges steder, hvor der ikke er ret meget plads som på bagsiden af et væghængende fladskærms TV.

230V strømkabel og vinklet 230V strømkabel

Det strømkabel, der oftest anvendes til computere, scannere, printere, skærme og lign., er 230V strømkablet. 230V strømkablet har et CEE 7/7-stik som han og et IEC 320 C13-stik som hun.

Vi tilbyder desuden en vinklet udgave af 230V strømkablet, der især er brugbar ved stationære computere. Hvis der er lidt pladsmangel omkring den stationære computer, så kan det vinklede strømkabel være den optimale løsning.

Vi har et meget stort udvalg af længder til vores 230V strømkabler både med og uden vinkel, så du kan helt sikkert finde et strømkabel i den rette længde til dit behov.

Mickey Mouse strømkabel

Mickey Mouse strømkablet anvendes som strømkabel til mange forskellige elektroniske produkter såsom bærbare computere, fladskærms-tv’er og projektører.

Mickey Mouse strømkablet har fået sit noget spøjse navn, fordi at hun-stikket ligner silhuetten på den berømte Disney-karakter.

EDB strømkabel

EDB strømkablet er monteret med det særlige EDB stik med skrå pinde, der passer til et EDB vægudtag. EDB strømkablet kan anvendes til diverse EDB udstyr. EDB strømkablet kan ikke bruges i almindelige strømstik, så hvis du ikke har et EDB vægudtag med de karakteristiske skrå huller, skal du vælge standard udgaven af 230V strømkablet, som du finder på siden her.

Strømkabler med jord

Strømkabler med jordforbindelse giver dig og dine nærmeste den bedste beskyttelse mod eventuelle fejlstrømme, som i stedet for at blive ledet igennem et menneske, bliver ledet direkte til elinstallationens jord.

Strømkabler med jord er kendetegnet ved, at de har et tredje ben, som er det ben, der giver jordforbindelsen.

PC forlængerkabel

Med et PC forlængerkabel kan du, som navnet måske afslører, forlænge dit nuværende strømkabel til din PC. Du kan dermed placere din PC længere væk fra strømstikket med dette forlængerkabel.

Har du andre enheder, der anvender det samme 3P Eurostik som f.eks. scannere, monitorer eller printere, virker forlængerkablet også til disse.