HDMI til VGA kabel

Der er desværre ingen produkter i denne kategori.

Med et HDMI til VGA kabel kan du konvertere det digitale HDMI signal om til et VGA analogt signal, så det kan bruges på skærme med VGA.
Det betyder, at du vil kunne tage en enhed med HDMI som din bærbare computer og tilslutte den til din gamle computerskærm, selvom den gamle skærm ikke har HDMI.

Du finder også VGA stikket i mange projektere, så til det formål vil dette kabel også kunne bruges.

Let at bruge og i god kvalitet

HDMI til VGA kablet er på ingen måde besværligt at bruge. Det kræver ikke nogen ekstra strømforsyning, da kablet får sin strøm fra HDMI-udgangen i den bærbare computer, som den er forbundet med!

Alle vores produkter her på siden er i god kvalitet, så du kan være sikker på, at hvis du køber dit HDMI til VGA kabel hos os, så har det også en meget lang levetid.

Skriv eller ring til os

Vi har stor ekspertise med de produkter vi sælger, og du er mere end velkommen til at trække på denne ekspertise, hvis du er i tvivl om noget ved vores produkter.

Vil du f.eks. gerne vide om HDMI til VGA kablet kan bruges til det formål, du har i tankerne, så kontakt os endelig. Det kan gøres enten via telefon, e-mail eller vores side på Facebook.

Vi ser frem til at høre fra dig!