Coax adapter

Hos Kabelmix.dk har vi alt inden for coax adaptere og coax splittere. Du kan se nærmere på vores store udvalg på denne side og lære lidt mere om de enkelte produkter ved at klikke på dem.

Så hvis du er i gang med at ligge antennekabel derhjemme, kan du helt sikkert finde alt hvad du skal bruge på vores hjemmeside.

Stort udvalg af coax adaptere

Vi har mange forskellige typer af coax adaptere i vores sortiment hos Kabelmix.dk. Vi har coax hun til coax han adaptere og coax til f-stik adaptere i alle de mulige udgaver.

Vi tilbyder også adaptere i vinkel, som er perfekte til brug på eksempelvis et væghængende fladskærms-tv.

Coax splittere til både TV- og radiosignal

Hvis du har eller skal have kabel-tv, og du gerne vil kunne modtage signalet på flere fjernsyn, så kan du bruge en coax splitter til dette. Coax splitteren deler simpelthen tv-signalet op i to, så du derefter kan føre stikkene hen til de forskellige fjernsyn, som de skal bruges i.

Coax splitteren forringer på ingen måde signalet, og den kan også bruges til at fordele et radiosignal.

Vi hjælper gerne med yderligere vejledning

Er du i tvivl om hvilken coax adapter eller coax splitter, du skal bruge? Det forstår vi godt. Derfor er vi naturligvis klar til at svare på spørgsmål, så du får købt det rigtige produkt.

Vi forsøger altid at svare hurtigst muligt i vores åbningstider, og vi kan kontaktes via både telefon, e-mail og vores side på Facebook.