Strømkabler med jord

Der er desværre ingen produkter i denne kategori.

Står du og har brug for et nyt 230V strømkabel med jordforbindelse til din computer, printer, computerskærm eller lignende, så er du kommet til den rigtige side. Hos Kabelmix.dk sælger vi strømkabler med jord i bedste kvalitet, som let kan erstatte dit tidligere strømkabel – og det til en god pris.

Hvilke enheder kan 230V strømkablet med jord bruges til?

230V strømkablet med jord anvendes som strømkilde til mange enheder som f.eks. scannere, printere og computere.

Vi tilbyder også 230V strømkabler med jord, der er monteret med det specielle EDB stik. Dette stik har de skrå pinde, som passer til EDB vægudtag, og som ikke kan bruges i almindelige strømstik. EDB strømkablet passer til diverse EDB udstyr, men er du i tvivl, om det er det rigtige strømkabel for dig, så står vi naturligvis til rådighed til at give vejledning.

Så hvis uheldet har været ude, og dit 230V strømkabel med jord er gået i stykker, er det ikke så slemt. Hvis du bestiller et nyt strømkabel her på siden inden for vores åbningstider, så er dit nye 230V strømkabel med jord højst sandsynligt fremme allerede dagen efter!

Hvad er fordelen ved at have et strømkabel med jord?

Det tredje ben i stikket udgør jordforbindelsen, men hvorfor er den der, og hvilke fordele giver den? Svaret på dette er, at det tredje ben giver ekstra beskyttelse imod eventuelle fejlstrømme, da de ledes til direkte til elinstallationens jord og ikke til eksempelvis et menneske, hvilket kan være meget farligt.

Vi hjælper gerne med yderligere vejledning

Har du spørgsmål til 230V strømkablet med jord, som f.eks. om det er det rette strømkabel til din enhed, så står vi glædeligt til rådighed til at svare på spørgsmål og give vejledning.

Du kan kontakte os enten via telefon, e-mail eller vores side på Facebook, og vi svarer hurtigst muligt inden for vores åbningstider, som du kan finde her.