Mickey Mouse Strømkabel

Som en del af vores store udvalg af strømkabler tilbyder vi også Mickey Mouse strømkabler hos Kabelmix.dk.
Mickey Mouse er ikke den helt korrekte tekniske betegnelse for dette strømkabel, men det er trods alt under dette navn, at de fleste kender til strømkablet. Det skyldes at hun-stikket ligner silhuetten på den berømte Disney-karakter. Strømkablet går også under navnet trekløver strømkabel.

Strømkablet har et CEE 7/7 han-stik og et IEC 320 C5 hun-stik, og det anvendes typisk til at give strøm til EDB udstyr som bærbare computere og projektere, men også til visse fladskærms-tv’er.

Strømkabler i bedste kvalitet

Når du køber et nyt strømkabel hos Kabelmix.dk kan du være sikker på, at kvaliteten på dit kabel er helt i top. Dermed sikrer du dig både, at dit kabel holder i lang tid, men også at strømforsyningen forbliver optimal gennem hele kablets levetid.

Mickey Mouse strømkablets gode kvalitet gør, at det egner sig til brug både derhjemme og på arbejdspladser som eksempelvis kontorer.

Du kan se vores udvalg af Mickey Mouse strømkabler her på siden.

Har du yderligere spørgsmål? – Vi hjælper gerne!

Hos Kabelmix.dk er vi eksperter inden for alt der vedrører kabler, og hvis du har brug for lidt ekstra vejledning, inden du køber dit nye kabel, så står vi selvfølgelig til rådighed.

Du kan kontakte os enten via vores telefon, e-mail eller Facebook, hvor vi forsøger at svare så hurtigt som muligt inden for vores åbningstider.

Så hvis du ikke ved om Mickey Mouse strømkablet er langt nok til dit behov, eller om det overhovedet er et strømkabel af denne type, som du skal bruge, er du hjertens velkommen til at spørge os til råds!