Vinklet Euro Strømkabel

Euro strømkablet er et meget populært strømkabel i Danmark, og det anvendes typisk til elektroniske produkter som radioer, spillekonsoller og barbermaskiner.

Det vinklede Euro strømkabel har den fordel, at det kan nå steder, hvor der ikke er meget plads. Det kunne eksempelvis være bag et væghængende fladskærms-tv, hvor det normale Euro strømkabel ikke kan nå ind.

Vores vinklede Euro strømkabler er i god kvalitet, hvilket betyder, at forbindelsen forbliver i top gennem hele strømkablets levetid. Vores vinklede Euro strømkabler kan desuden holde til lidt af hvert uden, at de går i stykker.

Vi har vinklede Euro strømkabler i mange længder

Det vinklede Euro strømkabel har et Euro han-stik og et C7 hun-stik. Hun-stikket er udformet som et 8-tal, og derfor kaldes dette strømkabel også for et 8-tals strømkabel.

På denne side kan du se vores store udvalg af vinklede Euro strømkabler. Vi har vinklede Euro strømkabler i mange længder, så vi har helt sikkert den rigtige længde til dig. Så hvis dit vinklede Euro strømkabel går i stykker, kan du hurtigt få dig et nyt på grund af vores hurtige forsendelsestid.

Vi anbefaler, at du måler op derhjemme, så du får købt det rigtige strømkabel i første omgang, men vi står selvfølgelig også til rådighed, hvis du har et spørgsmål vedrørende det vinklede Euro strømkabel.

Har du brug for yderligere vejledning? – Spørg os gerne!

Hos Kabelmix.dk sætter vi stor ære i at give vores kunder en god vejledning, hvis der er brug for det. Det betyder, at hvis du har et spørgsmål vedrørende vores vinklede Euro strømkabler, så svarer vi hjertens gerne på dette.

Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt inden for vores åbningstider, og du kan stille dine spørgsmål enten via telefon, e-mail eller vores side på Facebook.