Netværkskabel

Et netværkskabel til et hvert formål, det finder du her på Kabelmix.dk ✅ Vi har netværkskabler i mange forskellige længder og farver ✅ Du kan købe alt hvad du skal bruge for at lave dit eget netværkskabel og vi har naturligvis også alt det tilbehør du kunne få behov for ifm. din netværksinstallation

Kabelmix.dk forhandler netværkskabler i standarderne CAT5e og CAT6, som du kan læse lidt nærmere om herunder.

Hvad er forskellen på cat5e og cat6?

Skal du blot bruge et almindelig netværkskabel, så vil et cat5e netværkskabel sandsynligvis være det rette valg for dig. Cat5e er den mest populære type netværkskabel.

Har du en lynhurtig fiberforbindelse, så vil det være en god idé at vælge et cat6 kabel, da det understøtter dobbelt så høje hastigheder som cat5e.

Uanset om du vælger et cat5e eller cat6 netværkskabel, så er der tale om ganske almindelige netværkskabler som passer i din computer, router, netværksprinter, smart TV osv.

Vil du vide mere om cat5e og cat6, så kan du læse yderligere herunder.

CAT5e netværkskabel

Netværkskabler med angivelsen CAT5e kan håndtere en båndbredde på op til 100 MHz og hastigheder på op til 1 Gbit/s.

Med et CAT5e netværkskabel kan du for eksempel forbinde en PC med en hub, switch, kabelmodem eller en router. Stikket på netværkskablerne er universalt og passer alle steder med netværkstilslutning.

Et CAT5e kabel er med sine hastigheder op til 1 GBit/s nok til at dække de mest normale behov, men du kan også vælge i stedet at købe et CAT6 netværkskabel , der er klar til endnu højere hastigheder.

Hos Kabelmix.dk finder du et stort udvalg af CAT5e netværkskabler i længder fra 0,5 meter helt op til 305 meter. Alle vores netværkskabler er af høj kvalitet. Du kan med andre ord være sikker på, at dit netværkskabel bare holder og holder, når du køber det hos os.

CAT6 netkabel

Med et CAT6 netkabel går du ikke på kompromis med hastigheden. CAT6 standarden kan nemlig håndtere en båndbredde på 250 MHz og en hastighed på 2 Gbit/s.

CAT6 netværkskabler kan du for eksempel benytte til at forbinde en PC med en hub, switch, kabelmodem eller en router. Stikket på CAT6 netværkskablerne er ikke anderledes end CAT5 og passer således alle steder med netværkstilslutning.

Hos Kabelmix.dk finder du et stort udvalg af CAT6 netværkskabler i længder fra 0,5 meter helt op til 305 meter. Alle vores netværkskabler er af høj kvalitet. Du kan med andre ord være sikker på, at dit netværkskabel bare holder og holder, når du køber det hos os.

Et netværkskabel kaldes mange ting, her er et lille udvalg af hvad folk kan finde på at kalde dem: patch kabel, PDS kabel, LAN kabel, ethernet kabel, internet kabel.

Netværkskabler i forskellige længder

Vores netværkskabler findes i et hav af forskellige længder, hvilket til tider kan være svært at overskue. Vi har gjort det let for dig og inddelt vores netværkskabler i kategorier efter længde. Klik på din foretrukne længde herunder for at se vores fulde sortiment.

Kan vi hjælpe dig yderligere omkring Netværkskabler?

Tøv ikke med at kontakte os via mail, såfremt du har spørgsmål. Vi bestræber os på at besvare alle mails så hurtigt som muligt.