USB kabel

USB kabler er den mest almindelige måde for tilslutning af eksternt PC og MAC udstyr, såsom printere, scannere, digitalkamera, osv.

Et USB kabel kan komme med flere forskellige slags stikyper, så det kan anbefales at tjekke din manual og udstyr, i forhold til hvilken kabeltype du skal bruge.

Vi vil herunder kort gennemgå de forskellige kabeltyper vi forhandler, og hvor de typisk anvendes.

USB-A til USB-B kabler

Et USB-A til USB-B kabel er den mest almindelige USB kabeltype og benyttes ofte til at forbinde din computer med eksternt udstyr som printere, scannere og eksterne USB harddiske.

De 2 stik på kablet er forskellige, så der er ingen risiko for at montere dem forkert. Kabelenden med USB-A stikket kobles til din computer, mens USB-B stikket kobles til dit eksterne udstyr.

USB-A til USB-B kabellængder

Hos kabelmix.dk finder du et udvalg af USB-A til USB-B kabler i længder fra 1,8 meter op til 5 meter. 5 meter er nemlig den maksimale anbefalede afstand i forhold til USB standarden.

Alle vores USB-A til USB-B kabler lever op til den såkaldte USB 2.0-standard, hvilket giver dig en høj overførselshastighed, der næsten er 5 gange højere end den oprindelige USB standard.

USB-A til 4P Mini

USB-A til 4p Mini er et USB kabel beregnet specielt til at tilslutte, et digitalkamera, mobiltelefon eller andet med 4p mini tilslutning, til en PC.

Bemærk at det ikke er alle kameraer og lign., der kan bruge kablet, læs brugsanvisningen for dit apparat før køb - eller send os en mail før du køber, hvis du er tvivl.

USB-A til 5P Mini

USB-A til 5p Mini er et USB kabel beregnet specielt til at tilslutte, et digitalkamera, mobiltelefon eller andet med 5p mini tilslutning, til en PC.

Bemærk at det ikke er alle kameraer og lign., der kan bruge kablet, læs brugsanvisningen for dit apparat før køb - eller send os en mail før du køber, hvis du er tvivl.

USB forlænger

Er dit USB kabel ikke langt nok, eller har du et webcam eller lignende, som du gerne vil have længere væk fra PC'en, end længden på det monterede kabel tillader, kan du forlænge det ved hjælp af et USB forlængerkabel.

Vores USB forlænger kabel er monteret med et USB 2.0 Han stik og et USB 2.0 Hun stik.

Bemærk dog at det ikke er sikkert, at du opnår stabil forbindelse med en samlet kabelafstand på over 5 meter.

Kan vi hjælpe dig yderligere omkring USB kabler?

Tøv ikke med at kontakte os via mail, såfremt du har spørgsmål. Vi bestræber os på at besvare alle mails så hurtigt som muligt.