Phono kabel

Et phono kabel bruges til at overføre lyd mellem et stereoanlæg eller en surround-receiver, og en DVD-afspiller, et fjernsyn eller lignende.

Phono kabler giver ganske vist ikke en digital lydoverførsel, men det er meget en enkel løsning, fordi der typisk altid er phono udgang på det meste audio/visuelle udstyr.

Der findes både phono kabler med phono stik i begge ender og phono til minijack kabler. Læs mere om hvad du skal bruge hvor herunder.

Hvor skal du bruge et Phono kabel?

Med et phono kabel kan du f.eks. koble dit tv til dit anlæg og opleve en bedre lydoplevelse end via tv’ets indbyggede højtalere, der ofte ikke er nogen særlig stor oplevelse.

Har du en dvd-afspiller, som du også benytter til at høre cd’er på, så er et phonokabel fra denne til dit anlæg en oplagt mulighed for at få langt bedre lyd, og som et alternativ til at have dit tv kørende for at høre musik.

Bemærk dog at rent lydkvalitetsmæssigt så ligger phono kabler under digitale lydkabler som optiske lydkabler og coaxiale digitale lydkabler, så har du disse muligheder på dit udstyr, så kan du altså med fordel benytte disse i stedet.

Phono kabler – høj kvalitet og i flere længder

Hos kabelmix.dk finder du et udvalg af phonokabler i længder fra 0,75 meter op til 10 meter. Vi forhandler Phono kabler med forgyldte kontaktflader for bedst mulig forbindelse og dermed optimal lydoplevelse.

Hvor skal du bruge et Phono til Minijack kabel?

Phono minijack kabler er oplagt, hvis du vil tilslutte udstyr med minijack udgang til dit anlæg, hvor du ofte har lydindgang udrustet med phonostik.

Lydudgangen på computere er ofte en minijack udgang, så ønsker du lyden fra computeren over i dit anlæg, så kan du bruge et phono minijack kabel.

Phono til Minijack kabler - stort udvalg i længder og kvaliteter

Står dit anlæg langt fra din computer? Intet problem, vi har lange phono til minijack kabler i vores sortiment lige fra helt kort på 1,5 meter op til 20 meter, så du kan finde det kabel, der passer netop dig.

Bemærk at vi fører et udbud af forskellige phono til minijack kabler i forskellig kvalitet. Kontaktfladerne på de dyrere kabler er forgyldt med 24K guld som sikre den bedste forbindelse og dermed bedste lyd. Der er med andre ord kælet lidt mere for signalet på de kabler, der er lidt dyrere. Generelt gælder dog for vores kabler, at kvaliteten er høj, så du er sikret den optimale lydkvalitet.

Kan vi hjælpe dig yderligere omkring phono kabler?

Tøv ikke med at kontakte os via mail, såfremt du har spørgsmål. Vi bestræber os på at besvare alle mails så hurtigt som muligt.