Indendørs DVB-T antenner

Digitale indendørs antenner, som du finder her på siden, er til dig som ikke har behov for at montere en udendørsantenne eller dig som bare ikke ønsker at montere en udendørsantenne. Forskellen på en indendørsantenne og en udendørsantenne er indlysende, den ene er til indendørs brug og den anden til udendørs. Dvs. at du ikke vil kunne bruge en indendørsantenne udendørs, da den simpelthen ikke kan holde til vind og vejr. Men til indendørs brug, er det en rigtig fin og let løsning - det kræver nemlig minimal installation, typisk skal antenne blot tilsluttes strøm og findes til et TV via et antennekabel.

Hvis du kæmper med dårligt antennesignal, så er en indendørs digital antenne ofte ikke den rigtige løsning - her skal du forsøge at eliminere så mange signalbarriere som muligt, f.eks. møbler, vægge eller vinduer og her er det altså en udendørs digital antenne som er vejen frem.

En digital antenne, uanset om det er udendørs eller indendørs, bruges til at modtage et DVB-T signal - så har dit TV en DVB-T modtager, så kan du bruge en DVB-T antenne. Det kan også nævnes, at hvis du f.eks. ønsker at modtage TV fra Boxer, så er det også en DVB-T antenne du skal benytte.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af indendørs digital antenner, eller har øvrige spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.