Netværksstik

Hos Kabelmix.dk har vi et stort udvalg af RJ45 stik ✅ Find netværksstik til både cat5e og cat6 kabler ✅ Altid gode priser og lynhurtig levering ✅

Hvis du ønsker at lave dine egne netværksinstallationer, så har Kabelmix.dk alt hvad du skal bruge.

Vi har stik til flere typer netværkskabler

Det er ligegyldigt om du bruger et Cat5e eller Cat6 netværkskabel – vi har et netværksstik, der passer dertil. Vores netværksstik kan desuden bruges til både bløde og solide kabler.

Hvis du er i tvivl, om hvilket netværksstik du skal vælge, så er du meget velkommen til at spørge os. Vi hjælper gerne med råd og vejledning, så du får købt det rigtige netværksstik, for når først netværksstikket er påsat, så kan stikket ikke åbnes igen!

Tilbehør til en lav pris

Vores sortiment indeholder som nævnt tidligere ikke kun netværksstik, men også det tilbehør, der hører dertil.

Vi tilbyder tilbehør til både påsætning og beskyttelse af vores netværksstik, som virker optimalt til de netværksstik, du kan købe her på siden. Det skal dog siges, at det er nødvendigt at købe påsætningstilbehøret, da netværksstikkene ikke kan påsættes uden dette.
Tilbehøret til påsætning og beskyttelse af netværksstik finder du længere nede på siden.

Ring eller skriv til os – vi hjælper gerne!

Det er meget vigtigt for os, at vores kunder får en god oplevelse, når de handler hos Kabelmix.dk. Derfor har vi også stor fokus på at give så god en service som overhovedet muligt, så vores kunder ikke tøver et øjeblik med at anbefale os til deres venner og bekendte.

Det betyder, at du hellere end gerne må stille os eventuelle spørgsmål, når det kommer til køb af netværksstik. Vi stræber efter at svare så hurtigt som muligt inden for vores åbningstider både på telefon, e-mail og vores side på Facebook.