Der er desværre ingen produkter i denne kategori.

USB stik, USB nøgle, USB pen, ja kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder det, så finder du det her på Kabelmix.dk.

Har du behov for at gemme billeder, film, musik, dokumenter eller andet data, så er en USB stik perfekt til det formål og her op siden finder du super gode tilbud på netop USB stik. Skal du samtidig transportere data fra en computer til en anden, så er bliver en USB nøgle kun endnu mere brugbar. Her på siden finder du hele vores udvalg af USB stik, du finder bl.a. 4GB, 8GB, 16GB og 32GB, så der skulle gerne være en størrelse der også passer til dit behov.

Mængderabat på USB stik

Vi ved af erfaring, at firmaer og offentlige institutioner indimellem skal bruge USB stik i store mængder. Hvis du skal bruge en mængde på over 100 stk. af en slags, så tag gerne kontakt til os og hør om vi kan give et bedre tilbud - det kommer meget an på den aktuelle pris på flashhukommelse, men ved køb af store mængder, så ser vi gerne hvad vi kan gøre for at give lidt mængderabat.

Hvis du har spørgsmål ifm. køb af USB stik her på Kabelmix.dk, så må du meget gerne kontakte os, så vi kan guide dig på rette vej. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har andre spørgsmål som presser sig på, du finder vores kontaktoplysninger her.

Vi håber du finder et tilbud her på siden som falder i din smag.