USB-A til USB Mini-B kabler

USB-A til Mini-B kablet er blevet meget populært inden for de seneste par år, da det kan anvendes til mange forskellige enheder. USB-A til Mini-B kablet kan forbinde enheder som kameraer, GPS’er og mobiltelefoner til din computer, så du kan overføre billeder og videoer, eller oplade enheden via computeren.

Hvis uheldet har været ude, og dit nuværende USB-A til Mini-B kabel er gået i stykker eller er blevet væk, så frygt ej, for hos Kabelmix.dk kan du hurtigt og nemt købe et nyt til billige penge!

USB-A til Mini-B kablet passer til mange produkter

USB-A til Mini-B kablet er et meget alsidigt kabel som mange store producenter anvender. Det virker således til digitalkameraer fra mange forskellige kameraproducenter, men kan f.eks. også sagtens bruges til at oplade PlayStation 3 controllere.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, USB-A til Mini-B kablet passer til din enhed, ellers skal vi nok finde ud af hvilket kabel, der i så fald passer dertil!

Stort udvalg til en lav pris

Hos Kabelmix.dk tilbyder vi det populære USB-A til Mini-B kabel i flere forskellige længder og til en lav pris. Det betyder naturligvis, at du kan finde lige præcis det USB-A til Mini-B kabel, som du har brug for i den længde, der passer bedst til dit behov.

Vores USB-A til Mini-B kabler er i høj kvalitet, så du kan være sikker på, at kablet nok skal holde i lang tid, når du handler ved os.

Kom gerne med spørgsmål

Det er ikke altid let at finde ud af hvilket kabel passer til netop din enhed, men det hjælper vi dig gerne med at finde ud af. Vi svarer hurtigst muligt på spørgsmål i vores åbningstid på både telefon, e-mail og vores side på Facebook, så du kan få den vejledning, du har brug for.

Hvis du har et kamera, mobiltelefon eller andet med 5P Mini tilslutning, og mangler et kabel til at tilslutte det til din PC via USB er det her du finder det.