Phono kabler

Et phono-kabel bruges til at overføre lyd mellem et stereoanlæg eller en surround-receiver, og en en DVD-afspiller, et fjernsyn eller lignende. Lyden overføres i stereokvalitet, hvilket kan hæve fjernsynsoplevelsen flere niveauer.

Hos os finder du et udvalg af forskellige phono-kabler. Fælles for alle vores kabler er, at kvaliteten er af høj klasse, så du får den optimale lydoplevelse. Afskærmningen er også sublim. Det betyder, at støj udefra reduceres til et minimum, så lydsignalet ikke bliver forstyrret.

Mange Hi-Fi-entusiaster hælder fortsat til phono-kabler, selvom der findes andre typer kabler på markedet. Det hænger især sammen med, at langt de fleste surround-receivere og DVD-afspillere stadig bruger phono.

Phono-kabler er samtidig alsidige. Der findes for eksempel adaptere, hvis du pludselig står i en situation, hvor du kun har en minijack-indgang og et phono-kabel. De findes også i en lang række forskellige længder, så du ikke skal bekymre dig om at placere din afspiller et bestemt sted, hvis dit anlæg står et andet sted i lokalet.

Før du køber phono-kabler hos os

Er du i tvivl om hvilket kabel, du skal bruge? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi hører naturligvis også gerne fra dig, hvis du har andre spørgsmål til vores webshop eller vores produkter.