Coaxial kabler

Et coaxial-kabel bruges til at overføre digital lyd mellem en afspiller og en modtager. For eksempel en surround-receiver eller et stereoanlæg. Afspilleren kan være alt fra fjernsyn til Blu-ray-afspillere, DVD-afspillere og lignende.

Coaxial-kabler kan også bruges i mange andre sammenhænge. Der er tale om et kobberkabel, som blandt andet bruges af kabel-tv-selskaber til at transmittere fjernsyn. Kabeltypen blev opfundet i 1929 og blev for alvor populær gennem 1940’erne. I Danmark har man også brugt coaxial-kabler i mange år i forbindelse med bredbånd. Almindelige telefonkabler er også lavet af kobber, men på coaxial-kabler er afskærmningen bedre, så signalet ikke forstyrres lige så let.

Coaxial-kabler af høj kvalitet

Vi forhandler kun coaxial-kabler i høj kvalitet. Det gør vi for at sikre dig den bedst mulige lydoplevelse, når du ser film, hører musik eller spiller spil. Du kan finde coaxial-kabler i mange forskellige længder, så du kan finde lige netop den længde, der passer bedst til din situation.

Hvis du er i tvivl om, hvor vidt du skal bruge det ene eller det andet kabel, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os.