Optiske lydkabler

Et optisk lyslederkabel overfører digital lyd mellem en afspiller og en modtager. For eksempel en Blu-ray-spiller, DVD-afspiller eller lignende. Modtager er typisk et stereoanlæg eller en surround receiver. Også visse spillekonsoller, som for eksempel Sony PlayStation 3, er udstyret med en optisk lydudgang.

Når du bruger et optisk lyslederkabel, så overføres signalet digitalt. Det er den optimale løsning, hvis du elsker god lyd. Særligt i forbindelse med for eksempel spillekonsoller, hvor spiloplevelsen kan hæves til et helt nyt niveau, når lyden brager uden gennem dine stereohøjttalere. Det samme gælder naturligvis, når du ser film. Her bliver oplevelsen også flere niveauer bedre, end hvis du for eksempel bruger fjernsynets indbyggede højtalere. Lyden leveres nemlig i ægte hi-fi-kvalitet helt uden forsinkelse.

Køb optiske lyslederkabler her

Vi fører et udvalg af optiske lyslederkabler i forskellige længder. Fælles for alle vores optiske kabler er, at kvaliteten er helt i top, så du får den bedste mulige lydoplevelse. Afskærmningen er også i orden på alle vores kabler, hvilket er med til at reducere støj udefra.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores webshop, vores kabler eller andet.