Minijack kabel

Et minijack kabel kan overføre lyd fra udstyr med minijack stik, der er en almindelig stiktype på masser af udstyr. Populariteten af minijack-kabler er steget eksplosivt de senere år, efterhånden som flere og flere bruger en telefon som musikafspiller.

Du kan for eksempel bruge et minijack-kabel, hvis du vil slutte din telefon til et stereoanlæg. I nogle biler er der også en såkaldt AUX-indgang, som du kan slutte din telefon eller mp3-afspiller til, hvis du vil høre musik gennem bilens anlæg.

Det samme gælder, hvis du har en bærbar computer, som du gerne vil slutte til et anlæg. Med et minijack-kabel kan du skabe forbindelsen, så du kan høre al din yndlingsmusik højere og i bedre kvalitet.

Minijack kabler - stort udvalg i længder og kvaliteter

Vi har Minijack kabler i vores sortiment lige fra helt kort på 0,25 meter op til 10 meter, så du kan finde det kabel, der passer netop dig.

Bemærk at vi fører et udbud af forskellige minijack-kabler i forskellig kvalitet. Forskellen på de billige og lidt dyrere kabler er, at afskærmningen er bedre. Der er med andre ord kælet lidt mere for signalet på de kabler, der er lidt dyrere. Generelt gælder dog for vores kabler, at kvaliteten er høj, så du er sikret den optimale lydkvalitet.

Minijack til Phono kabler

Minijack til phono kabler er oplagt, hvis du vil tilslutte udstyr med minijack udgang til dit anlæg, hvor du ofte har lydindgang udrustet med phonostik.

Lydudgangen på computere er ofte en minijack udgang, så ønsker du lyden fra computeren over i dit anlæg, så kan du bruge et minijack phono kabel.

Minijack til Phono kabler - stort udvalg i længder og kvaliteter

Står dit anlæg langt fra din computer? Intet problem, vi har lange minijack til phono kabler i vores sortiment lige fra helt kort på 1,5 meter op til 20 meter, så du kan finde det kabel, der passer netop dig.

Bemærk at vi fører et udbud af forskellige minijack til phono kabler i forskellig kvalitet. Kontaktfladerne på de dyrere kabler er forgyldt med 24K guld som sikre den bedste forbindelse og dermed bedste lyd. Der er med andre ord kælet lidt mere for signalet på de kabler, der er lidt dyrere. Generelt gælder dog for vores kabler, at kvaliteten er høj, så du er sikret den optimale lydkvalitet.

Mini/jack adapter stik

Hvad enten du leder efter minijack til phono adapter, adapter fra jack til minijack eller omvendt, så finder du det her hos Kabelmix.dk til rigtig gode priser.

Har du i forvejen et phono kabel, som du gerne vil omdanne til et minijack-stik? Det er enkelt med vores Adapter fra 2xPhono til Minijack. Således kan du med denne adapter f.eks. koble phono kabel fra din computer direkte til dit anlæg.

Del din Minijack udgang i 2! Med en Minijack splitter eller et Minijack splitter kabel kan du splitte et Minijack i 2. Det kunne f.eks. være at man har 2 sæt høretelefoner men kun 1 udgang.

Kan vi hjælpe dig yderligere omkring minijack kabler?

Tøv ikke med at kontakte os via mail, såfremt du har spørgsmål. Vi bestræber os på at besvare alle mails så hurtigt som muligt.