Minijack kabler

AUX kabel kan overføre lydsignaler mellem to enheder. Du kan for eksempel bruge et AUX kabel, hvis du vil slutte din telefon til et stereoanlæg. I nogle biler er der også en såkaldt AUX-indgang, som du kan slutte din telefon eller mp3-afspiller til, hvis du vil høre musik gennem bilens anlæg.

Det samme gælder, hvis du har en bærbar computer, som du gerne vil slutte til et anlæg. Med et AUX kabel kan du skabe forbindelsen, så du kan høre al din yndlingsmusik højere og i bedre kvalitet. Populariteten af AUX kabler er steget eksplosivt de senere år, efterhånden som flere og flere bruger en telefon som musikafspiller.

Der findes forskellige typer af AUX kabler. Nogle er såkaldte minijack til minijack, mens andre er minijack til phono. Du kan også få en adapter, hvis du har et phono-kabel, som du gerne vil omdanne til et rent minijack-stik.

Stort udbud af AUX kabler

Vi fører et udbud af forskellige AUX kabler i forskellig kvalitet. Forskellen på de billige og lidt dyrere kabler er, at afskærmningen er bedre. Der er med andre ord kælet lidt mere for signalet på de kabler, der er lidt dyrere. Generelt gælder dog for vores kabler, at kvaliteten er høj, så du er sikret den optimale lydkvalitet.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilket AUX-kabel du skal bruge.