Mini Displayport til VGA kabler

Her på siden kan du se vores udvalg af mini DisplayPort til VGA kabler. Mini DisplayPort er en mindre udgave af DisplayPort, og det bruges oftest til produkter fra Apple, som f.eks. Macbook Pro.

Et mini DisplayPort til VGA kabel bruges til at omforme det digitale signal fra mini DisplayPort enheden om til et analogt VGA signal. Kablet gør det altså muligt for dig at tilslutte en ekstern enhed, der anvender VGA, til din Macbook. Det kunne eksempelvis være en computerskærm, en projektør eller et fladskærms-tv.

Kablet tilsluttes normalt i din Thunderbolt udgang, der oftest også bruges som mini DisplayPort udgang. Det skal dog nævnes, at da VGA kun overfører billede, er det nødvendigt at føre lyden separat. Lyden kan eksempelvis overføres med et aux-stik, som vi også sælger hos Kabelmix.dk

De bedste kabler til den bedste pris

Hos Kabelmix.dk lægger vi stor vægt på, at vores produkter skal være i den absolut højeste kvalitet, så vores kunder altid er tilfredse med deres køb. Dette gælder naturligvis også for vores mini DisplayPort til VGA kabel, som er i top kvalitet!

Men bare fordi at vores kabler har en god kvalitet, så betyder det ikke, at vores priser er ude af proportioner. Nej, vi sælger nemlig vores mini DisplayPort til VGA kabler til en god og lav pris.

Vi svarer gerne på dine spørgsmål

Det er helt forståeligt, hvis du er lidt i tvivl, om mini DisplayPort til VGA kablet er det kabel, som du skal bruge. Derfor er vi hos Kabelmix.dk selvfølgelig klar til at hjælpe dig med at svare på dine spørgsmål.

Du kan kontakte os vedrørende spørgsmål eller vejledning over enten telefon, e-mail eller vores side på Facebook. Vi forsøger at svare så hurtigt som muligt på henvendelse inden for vores åbningstider, som du kan finde her.