Mini Displayport til DVI kabler

Hos Kabelmix.dk har vi alt inden for mini DisplayPort til DVI kabler.

Mini DisplayPort er en mindre udgave af DisplayPort, og det bruges oftest til produkter fra Apple, som f.eks. Macbook Pro. Mini DisplayPort til DVI kabler bruges til at konvertere dit signal om fra et mini DisplayPort signal til et DVI signal.

Det betyder, at du kan overføre lyd og billede fra en enhed, der har mini DisplayPort over til en enhed med DVI. Med denne type kabel vil du altså være i stand til at forbinde din Macbook Pro til en skærm, projektor eller fladskærms-tv’er, der anvender DVI.

Det skal dog siges, at da DVI i sig selv ikke understøtter lyd, er det nødvendigt at føre lyden separat. Det kan eksempelvis gøre med et aux-stik, som vi også sælger her på siden.

God kvalitet og stort udvalg af længder

Hos Kabelmix.dk ved vi godt, at alle vores kunder har forskellige behov til deres kabler. Derfor har vi sørget for at have en bred vifte af kabler til forbindelse af enheder med mini DisplayPort til enheder med DVI. Det betyder, at vi helt sikkert har det kabel, du leder efter i den helt perfekte længde til dig.

Alle vores mini DisplayPort til DVI kabler er af den bedste kvalitet, så vi garanterer dig, at du får et produkt der virker, og bliver ved med at virke i lang tid.

Vi hjælper gerne med yderligere vejledning

Er du i tvivl om, hvordan man separat fører lyden over til DVI enheden, eller har du et andet spørgsmål vedrørende mini DisplayPort til DVI kabler, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har stor ekspertise og masser af erfaring inden for alt der vedrører kabler, og derfor er vi sikre på, at vi nok skal kunne svare på eventuelle spørgsmål.

Du kan kontakte os enten over telefon, e-mail eller vores side på Facebook, hvor vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt inden for vores åbningstider.