Over 1.500 kundeanmeldelser

Scart kabler

Scart kabler var tidligere det absolut mest brugte kabel og bliver stadig den dag i dag brugt i rigtig mange enheder. Dog er der typisk tale om ældre enheder, som f.eks. VHS maskiner og billedrørs TV - det ændrer dog ikke på, at der stadig er behov for scart kabler og derfor finder du dem naturligvis også i vores sortiment.

Et scart kabel er et analogt audio/video kabel, som altså både overføre lyd og billede. Det bliver som nævnt brugt i VHS maskiner og billedrørs TV, men det er bestemt også at finde i nyere DVD afspillere samt fladskærms TV.

Der er rigtig mange der oplever problemer med at få sin gamle VHS maskine tilsluttet til sit nyerhvervede fladskærms TV - simpelthen fordi TV'et ingen scart indgang har. Alternativet er at få afspillet alle sine gamle VHS bånd til et mere moderne medie, som f.eks. DVD, men det kan for mange være en meget omstændig affære, da man jo kan ligge inde med flere hundrede VHS bånd. Et bedre alternativ for mange, er at købe en signalkonverter som omdanner et scart signal til det mere moderne HDMI signal som du dermed vil kunne tilslutte til dit TV - se vores udvalg af HDMI / Scart signalkonverter her.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af scart kabler og tilbehør, så kontakt os gerne og lad os guide dig på rette vej.

Læs mere ...