DisplayPort kabler

Her kan du se vores udvalg af DisplayPort kabler. DisplayPort kabler anvendes typisk til at tilslutte en computer til en skærm eller anden form for monitor. Begge af disse skal naturligvis have en DisplayPort ind- og udgang.

DisplayPort kablet er udviklet af VESA, og har til formål at overtage pladsen fra VDI kablet, da DisplayPort kablet kan overføre lyd og video fra computer til monitor i en meget højere opløsning. Hos Kabelmix.dk har vi et stort udvalg af DisplayPort kabler og tilbehør såsom adaptere og konvertere, som du kan læse mere om her.

Vi anbefaler at bruge DisplayPort kabel, når det drejer sig om computere. DisplayPort er nemlig udviklet til at skulle bruges til computere, hvor det konkurrerende HDMI kabel hovedsageligt er udviklet til at virke til fjernsyn, spillekonsoller og lignende.

Høj kvalitet til en lav pris

Kvalitet og holdbarhed er meget vigtigt for os hos Kabelmix.dk, og disse ord kan i den grad bruges om vores DisplayPort kabler.

Men bare fordi at vores DisplayPort kabler er af højeste kvalitet, så betyder det ikke, at vores priser er ude af proportioner. Vi sælger nemlig vores DisplayPort kabler til god og lav pris.

Vi tilbyder DisplayPort kabler i forskellige længder

Der er naturligvis mange forskellige behov for længden på DisplayPort kabler, og derfor har vi da også sørget for at have et bredt sortiment, så du kan finde lige netop den længde, du søger.

Vi anbefaler at tage mål, inden du køber dit DisplayPort kabel, så du er sikker på, at du køber kablet i den rette længde, men hvis du stadigvæk er i tvivl, står vi som altid til rådighed til at svare på eventuelle spørgsmål.

Kontakt os gerne – vi svarer hurtigst muligt på dine spørgsmål

Har du nogle spørgsmål vedrørende vores DisplayPort kabler, så kom endelig med dem til os! Vi gør altid vores bedste for at hjælpe vores kunder ved at svare på spørgsmål og komme med vejledning, og hvis du kontakter os inden for vores åbningstider, kan du forvente et hurtigt svar.

Du kan kontakte os på telefon, e-mail eller vores side på Facebook.