VGA switch

En VGA switch bruges f.eks. når du har behov for at tilslutte mere end én skærm til en computer, som kun har én VGA indgang. I stedet for at skulle frakoble og tilslutte skærme til den ene VGA udgang, så kan du i stedet vælge at bruge en VGA switch og blot vælge hvilken skærm der skal være aktiv, det kræver blot et tryk på en knap.

Når man taler switche, herunder også VGA switche, så taler man typisk om manuelle, automatiske eller både/og. En manuel VGA switch kræver at du aktiv vælger hvilken port der skal være aktiv, det foregår som regel via et tryk på en knap eller en fjernbetjening. En automatisk VGA switch vælger automatisk en port, det vil som regel være den port hvor der senest har været aktivitet, f.eks. den port hvor skærmen senest er blevet tændt. Både/og-løsningen, altså en manuel/auto switch, vælger som udgangspunkt automatisk hvilken port der skal være aktiv, men er valget forkert, så har du mulighed for manuelt at vælge om.

Hvis du skulle have spørgsmål til vores udvalg af VGA switche, så kontakt os gerne og få svar på dine spørgsmål, det gælder selvfølgelig også hvis du skulle have andre spørgsmål til vores øvrige sortiment, vi vil altid gøre vores bedste for at besvare din spørgsmål. Find alle kontaktmuligheder her.