VGA converter

Har du brug for en VGA converter? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du vores udvalg af VGA convertere.

Hvorfor bruge en VGA converter?

VGA teknologien er en analog teknologi til at overføre billede fra en enhed til en anden, det kunne f.eks. være fra en computer til en computerskærm. Da VGA teknologien er analog kan den ikke arbejde direkte sammen med digitale teknologier, som f.eks. HDMI. Ønsker man at overføre billede fra en computer med VGA udgang til et TV med HDMI indgang, løber man ind i problemer, for der findes simpelthen ikke et passende kabel, altså et VGA til HDMI kabel. Det man skal have fat i, er en VGA converter, en VGA til HDMI converter. Converteren sørger for at omdanne det analoge VGA signal til et digitalt HDMI signal. Men hvad så med lyden, tænker du måske? For VGA understøtter jo ikke lyd. Mange convertere er så smarte, at de kan tage et VGA signal samt et lyd signal fra et AUX kabel og omdanne det til ét HDMI signal med både lyd og billede. Der findes også convertere som går den anden vej, fra HDMI til VGA og det fungere jo bare på den omvendte måde, men det er alligevel vigtigt at du bider mærke i forskellen, da converterne kun virker den ene vej - dvs. en HDMI til VGA converter, kan kun gå fra HDMI til VGA og ikke fra VGA til HDMI.

Hvis du har nogen spørgsmål til vores udvalg af VGA convertere, så kontakt os endelig, vi vil meget gerne besvare dine spørgsmål.