VGA adapter

Det sker at man får brug for en VGA adapter. Det kunne f.eks. være du fik behov at sætte 2 VGA kabler sammen og altså samle det til ét - her vil du skulle bruge en VGA adapter som du finder på denne side. Det kunne også tænkes at du ønsker at ændrer stikket i den ene ende af et kabel, enten fra eller til et VGA stik, og her vil en VGA adapter naturligvis også være anvendelig.

Vil du gerne have VGA til at arbejde sammen med en teknologi, som den ikke er direkte kompatible med, så er det ikke en adapter du skal bruge, men derimod en VGA signalkonverter. Hvis du f.eks. leder efter et VGA til HDMI kabel, så må vi desværre skuffe dig og sige, at det ikke findes, da de 2 teknologier ikke er direkte kompatible med hinanden. Løsningen vil i sådan et tilfælde være at anskaffe en VGA signalkonverter som omdanner et VGA signal til et HDMI signal eller omvendt.

Er du i tvivl om hvilken VGA adapter du skal bruge eller har du andre spørgsmål på hjerte, så kontakt os gerne og vi vil gøre vores bedste for at løse dine udfordringer. Du finder vores kontaktoplysninger her.