VGA til DVI kabler

Et VGA til DVI kabel er til dig som har behov for at forbinde 2 enheder som har hhv. VGA og DVI ind- og udgang, et VGA til DVI kabel kunne f.eks. bruges som skærmkabel mellem en computer og computerskærm.

Før køb skal du være opmærksom på hvilken DVI type du skal bruge, der er nemlig forskel. Den type DVI som bruges ifm. et VGA til DVI kabel, er den man kalder DVI-A. DVI-A er en analog udgave af DVI, den er analog fordi den skal kunne arbejde sammen med VGA som også er analog. Andre udgave af DVI, f.eks. DVI-D, arbejder ikke direkte sammen med VGA, så her vil du i stedet skulle have fat i en signalkonverter eller se om du har mulighed for at tilslutte dit udstyr vha. en anden type kabel.

Hverken DVI eller VGA understøtter lyd, så du vil ikke kunne overføre lyd med et VGA til DVI kabel - der findes dog en løsning. Løsningen vil være at føre lyden gennem et decideret lydkabel, altså et AUX kabel af en art, så billedet altså føres via ét kabel og lyden føres via et andet. Bemærk dog også, at det ikke er alt udstyr som er muligt at tilslutte både lyd og billede kabel til, hvorfor det ikke vil være muligt at sende/modtage både lyd og billede.

Har du spørgsmål omkring vores VGA til DVI kabler, er der noget særligt du søger eller noget helt tredje? Tøv ikke med at kontakte os, vi sætter en ære i at hjælpe dig på rette vej.