VGA kabler

VGA kabel er et kabel til analog overførsel af videosignal, som typisk forbinder en computer med en computerskærm. Et VGA kabel kan dog også bruges i andre sammenhænge, mange TV, projektor og lignende har også en VGA indgang, så de kan tilsluttes din computer med VGA udgang.

Et VGA kabel kan kun bruges til at overføre billede og ikke lyd. Hvis du gerne vil overføre både lyd og billede, så findes der dog en løsning, nemlig at overføre lyden parallelt med billedet vha. et lydkabel. Lydkablet kunne f.eks. bestå af et minijack til minijack kabel, men kommer naturligvis an på hvilke tilslutningsmuligheder du har - nogen gange er det desværre slet ikke muligt at tilslutte et lydkabel. I vores sortiment af VGA kabler finder du også VGA kabler med lyd, det skal dog ikke forstås som om der er tale om en særlig VGA teknologi, det er faktisk bare et ganske almindeligt VGA kabel med et indbygget lydkabel, så slipper man for at have 2 kabler til at ligge og rode, man kan i stedet nøjes med et.

Hvis du har nogen spørgsmål til vores udvalg af VGA kabler, eller blot har øvrige spørgsmål til vores sortiment, så kontakt os hellere end gerne, vi vil gøre vores bedste for at løse dine udfordringer. Du finder vores kontaktoplysninger her.