HDMI tester

Der er desværre ingen produkter i denne kategori.

En HDMI tester bruges ofte i professionel sammenhæng, men bliver også brugt af flere og flere privatpersoner. Har man en fejl på sit HDMI signal som man ikke kan finde med det blotte øje, så er en HDMI tester måske vejen frem. Det kan jo tænkes at fejlen slet ikke ligger på HDMI kablet, men på det tilsluttede udstyr, hvorfor det så vil være ærgerligt at købe et nyt HDMI kabel som jo ikke vil udbedre fejlen.

En HDMI tester fungere typisk ved at en afsenderboks sender et signal til en modtagerboks, der vil så lyse en række led dioder, én for hver af de 19 ledere som er i et HDMI kabel, er der en af dioderne som melder fejl, ja, så er der fejl på HDMI kablet. En HDMI tester bruger batterier i afsenderdelen for at kunne sende et testsignal gennem kablet, batterierne følger ikke med produktet, medmindre andet står anført i produktteksten.

Hvis du er i tvivl om en HDMI tester er noget for dig, så kontakt os gerne og lad og høre om dine udfordringer, så giver vi dig gerne et par råd med på vejen.