Batterier

Man ved aldrig hvornår man får brug for friske batterier, derfor har vi naturligvis også et udvalg af billige batterier her på Kabelmix.dk. Det er ikke mange kabler der bruger batterier, men der er utrolig meget andet elektronik som bruger batterier - hvilket de fleste vist er klar over.

AA, AAA, C, D og 9V batterier

AA, AAA, C, D og 9V er betegnelser for de mest populære batterier, der findes et hav af andre typer batterier, men før du begynder at studere alverdens batterier, så bør du lige tjekke om det ikke er en af de 5 nævnte du skal bruge. De nævnte typer bruges i bredt omfang i fjernbetjeninger, røgalarmer, lommelygter, cykellygter og meget mere.

Fætter BR batteri guide

Vi har fået utallige forspørgsler fra kunder som ikke lige har kunne finde det rette batteri til deres (primært legetøj) Fætter BR produkt. Det skyldes simpelthen, at Fætter BR har valgt at have deres egne betegnelser for batterier, så det kan være lidt svært at hitte rundt i - medmindre man køber sine batterier i Fætter BR.

Her på Kabelmix vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med at finde det rette batteri til dit Fætter BR produkt, så her kommer en lille guide.

Fætter BR type A = D batteri
Fætter BR type B = C batteri
Fætter BR type C = AA batteri
Fætter BR type D = 9V batteri
Fætter BR type E = AAA batteri